Hezké zasněžené dopoledne všem.

Venku je počasí, jaké každým rokem očekáváme ve svátečním období Vánoc. Lidé by nikam nemuseli, nevadila by zasněžená auta a vozovky. V pondělí ráno je tomu ale trochu jinak. Nemůžeme se dostat do zaměstnání a venku je opravdové bílé nadělení. Z poza okna v teple se na to hezky dívá, takže Vám můžu i dnes přinést nějaké ty aktuální informace z našeho Domečku. A začneme lehkou rekapitulací.

Minulý týden jsme rozjeli online únor – vyhraj tábor. A začaly to dvě videa, každé jsme si vzali na starosti někdo jiný. Oba ale jménem David. Já jsem se snažil o literární osvětu a kolega to vzal z gruntu u balanční podložky. Obě videa jsou ke shlédnutí na youtube i facebooku.

Básnická chvíle s Davidem

Balancování (také, ale s jiným) Davidem

To by bylo k videím. Čekáme na Vaše výsledky, básně, podložky. Zasílejte na domecek@domecekvalmez.cz

Cena je jasná – vyhraj tábor! A to se vyplatí. Tento týden další dvě videa!

Další věcí jsou s konečnou platností vyřešené příměstské tábory a dokonce jeden pobytový! To bude jízda. Pobytový tábor nebyl v Domečku již řadu let, takže i pro nás to bude zase něco trochu jiného. Nebudu zatím prozrazovat téma ani nic jiného, ale v nejbližších dnech (možná hodinách) se to stejně všichni dozvíte.

Tyto aktivity ale nebrání tomu, aby pořád probíhaly kroužky online. Posíláme materiály, snažíme se držet kontakt s účastníky kroužků a naši zaměstnanci a externí pracovníci neustále vymýšlí nové a nové věci. Proto bude tento týden kromě soutěžních videí ke shlédnutí také nějaké online kroužkování. Ať to fičí!

Mějte všichni hezký týden, pohodu a klid. A kdyby něco, piště na holec@domecekvalmez.cz!