A je to tu! 31. 5. 2022 nám oficiálně končí přihlašování, od toho data se pak řeší nezaplacené přihlášky, náhradníci a ti, co třeba ve shonu dnešních dnů pozapomněli, že se blíží prázdniny.

To ale nevadí! Naše kapacity na táborech máme právě z toho důvodu vyšší, než je možné do května naplnit. Většina táborů už je obsazena, ale pořád je zde velká porce těch, na kterých je nějaké to místo. Mrkněte se na seznam níže a rozmyslete, jestli třeba nějaký o prázdninách nezkusit. Vše je možné domluvit. Ozvěte se na telefonní číslo nebo se rovnou přihlaste na webu. Bez problému! Odkaz pro pohodový přístup přímo ZDE. A prázdniny budou zase o něco lepší.

Příští týden končí kroužky, začínáme dokončovat přípravy na letní tábory a také přihlašování do kroužků na další rok! Zůstaňte s námi, ať jste u toho první. A co bychom chtěli pro tento prázdninový rok vypíchnout? Po dlouhé době první pobytový tábor Survival, na kterém si vyzkoušíme, jaké je to zvládnout nejrůznější výzvy. Dále pak Lego robotika pro opravdové zvídavé nadšence nebo třeba Hraničářský, kde se budeme toulat po lesích a pilovat různé dovednosti. Nemůžeme ale zapomenout ani na koloběžkářšký kemp s opravdu perfektním trenérem a parkem na Vsetíně. Hned vedle toho pak klasické tábory v Podlesí, u nás v SVČ ale nově i v Jasenici nebo Jarcové. A kdo má rád pejsky, přijde si na své na táboře Tlapku na to.

Připravili jsme nabídku, aby se v ní našel každý. A rychlost naplnění některých táborů nám říká, že příští rok to možná zase o něco rozšíříme. Ale o tom zase až někdy jindy. Teď se honem přihlásit na tábor a pak číhat na zbrusu novou nabídku kroužků na rok 2022/2023. Bude to Domečkovsky bezvadné!

Těšíme se!