Hezký den,

i když už jsme popravdě tento týden odpočítávali, jak budeme v pondělí otevírat, opak je pravdou. MŠMT dnes vydalo stanovisko, že školy pojedou pořád podle 4. stupně PES. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-skoly-4-stupen-vyucovani-system-pes-ministerstvo-opatreni-epidemie-vyuka-covid.A201127_121256_domaci_remy?

Co to pro nás znamená? Značně se nám komplikuje možnost to první pololetí ještě rozjet, nahradit ušlé schůzky a normálně fungovat. Uvidíme, co přinese příští týden. Pořád je pro nás nejdůležitější bezpečnost všech účastníků na vzdělávání. Jsme připraveni otevřít prakticky ze dne na den, máme vymyšlený scénář pro kroužky nad 10 osob. Nikdo se nemusí bát, že by měl přijít o další schůzky z jiného důvodu než je uzavření kvůli Covidu.

Příští týden tedy zůstane ještě ve starých kolejích. Budeme každý den přidávat možnosti různých distančních aktivit, procházky po Valmezu a další. Ať ten volný čas aspoň nějakým způsobem přeneseme až k Vám. Doporučujeme sledovat náš facebook, kde je spousta informací a dalších zajímavostí.

Doporučujeme také stánky www.mitkamjit.cz kde je spousta aktivit nejen od našeho Domečku, ale z celé republiky.

Těšíme se na Vás a přivítáme Vás ještě v lepší formě než před uzavřením. Celou dobu pracujeme na tom, aby to u nás bylo lepší, hezčí a cítili jste se dobře.

Za SVČ Domeček

Mgr. David Holec, ředitel