Ahoj všichni, hurá na prázdniny!

Nebudeme tady nijak zvlášť bilancovat, na to chystáme trochu něco jiného, ale na pár týdnů (respektive na dva měsíce) upouštíme od formátu pondělního Domečku, protože nebudeme trávit tolik času u obrazovek. A proč? Protože nám začíná táborová sezóna!

Táborů máme v Domečku kolem 25, zbytek na jiných místech, ale pořád s našimi lektory a pedagogy. Musíme říct, že se nám příměšťáky fakt pěkně naplnily. Takže vzhůru do táborování, určitě se s mnohými z vás uvidíme osobně.

A co jinak Domeček v uplynulých dnech a týdnech? Kroužkujeme, jsme akční, vymýšlíme aktivity a tak dále. Tento týden dojedeme (ač sice trochu netradiční) kroužkovou sezónu. A v září? No těšte se na další kroužky. A nové kroužky! Bude to jízda. Mezitím jsme tu v Domečku ukončili náš dvouměsíční projekt Valmezokalypsa, Štěpán vymyslel ale hned další – Kamínkovou stezku. Už jste byli? Připojte se zde https://www.facebook.com/groups/612056889775395.

Máme za sebou Den dětí, takovou první velkou akci po koronaviru. A jak se to povedlo? Ti, kdo nebyli, se můžou mrknout zde.

Kdo by se sebou chtěl něco dělat i o prázdninách, a pravidelně, tak pro něj máme letní kurz boxu. Tréninky 2x týdně, po celé prázdniny. No, nejdete do toho? Kondice, rychlost a hlavně zdraví! Přihlašování zde https://domecekvalmez.cz/detail-krouzku/?id=649.

Probíhá také slackline výzva, měli jsme výtvarnou soutěž a její vyhodnocení, dále takové „dohánění kroužků“ v sobotu, kde se přihlásilo asi 40 dětí, no byla to paráda. Jsme rádi, že s námi držíte. Budeme se snažit být tím nejlepším parťákem, kterého na volný čas můžete mít!

Domeček taky organizoval první discgolfový turnaj!

Prostě toho bylo, je a bude dost! Mějte krásný start prázdnin, my se ještě ozveme. A půjde to hooodně slyšet.

SVČ Domeček