Všem přejeme hezké úterý!

V Domečku to žije prezenčně už pár týdnů, teď se nám ale zase trochu rozvolňuje, tak to bude ještě lepší. O víkendu jsme si díky tomu mohli užít skvělou akci Den dětí 2021 v parku Kinských, na které jste nás mohli potkat. Měli jsme na starosti čtyři z dvanácti stanovišť. Od kovbojů přes čarodějnice, k rozcvičce Boba a Bobka a lukostřelbu. A jak to vypadalo? Kromě fotek, které můžete shlédnout na fb Valašského Meziříčí tu pro vás máme i nějaké zákulisní.

No a co kromě Dne dětí? Je tady konec Valmezokalypsy, kde se strhl opravdu zajímavý souboj v posledním úkolu. Opravdu jste nás překvapili, všechno krásně nachystali a rozhodčí tedy měli co dělat. Na výsledky si počkejte ve skupině, tady prozrazovat nic nebudeme.

A tábory? Ty jsou povětšinou už naplněné, ale některým se nedostává tolik pozornosti, tak na ně mrkněte. Jedná se třeba o letní školu slack-line, ping-pong, sportovní tábor s angličtinou nebo nově vytvořený 3D modelář. Vše najdete zde – https://domecekvalmez.cz/tabory/

A poslední informací je něco testování – prodloužila se doba, kdy se může využít testu, takže čestné prohlášení platí až 7 dní! Což je super na příměstské tábory. Stačí to v pondělí odevzdat čestné prohlášení o negativním testování a je to! Tak snad nám to nezmění a budeme moci tábory uspořádat se vším všudy.

Tak mějte hezký týden, my jdeme kroužkovat a vymýšlet další akce!

Tým SVČ Domeček