Ahoj všem příznivcům smysluplného volnočasového vzdělávání a zábavy.

Den 24. 5. 2021 se do dějin Domečku zapisuje jako ten den, kdy jsme zase mohli otevřít víceméně všechno. Nastaly nám nové podmínky, můžeme mít uvnitř až 10/30 lidí (bez čestného prohlášení/s čestným prohlášením) a venku už nás může být tolik, že tam ty limity ani ze čtvrtiny nenaplníme. U sportování bez roušek, ostatní činnosti zatím stále s rouškou. To je asi to nejdůležitější k tomu, co se od dnešního dne pro nás mění.

A co dál? Jak jsme již avizovali, kroužky poběží až do konce června. Co to znamená? Že pořád můžete všichni chodit do kroužků. Pokud jste zaplatili alespoň jedno pololetí, tak to máte prodloužené a nic vám nebrání. Tábory a letní činnost jsme plánovali s předstihem, takže teď můžeme v klidu kroužkovat až do posledního možného dne.

A jak to u nás vypadalo ten minulý týden? Skvěle! Fungujeme, bavíme se a kroužkujeme. Na fotkách máte pár ukázek, jaká je to paráda.

A pokud jde o další aktivity, nezapomínáme. Štěpán rozjel výborný projekt s discgolfem! Na našem facebooku najdete videa, ve kterých vysvětluje hru, pravidla, jaké použít disky a další. Opravdu to stojí za to. Facebook Domečku je ZDE.

Valmezokalypsa také stále běží, právě začal její poslední týden. A pak to nějak stylově ukončíme, co říkate?

Mějte se, choďte na kroužky a nezapomeňte, míst na táborech je stále méně a méně, tak toho ještě využijte.

PŘIHLÁSIT SE NA TÁBOR!