A proč až ve středu? Protože by to dříve zapadlo. Spousta nových akcí, aktivit a nápadů! A to je teprve začátek května. Máte se na co těšit. Zatím si trochu zalamentujeme, že jsme ve „špatném“ kraji a shrneme, jak by to mohlo vypadat dále.

Jak jistě víte, někde už mají SVČ povoleny 3 klienty uvnitř – až 20 klientů venku. To se zatím netýká nás, protože Zlínský kraj má pořád větší incidenci případů, než je nutné k rozvolnění. Každopádně to pro nás znamená jedno – blížíme se k tomu. A až k tomu dojde, okamžitě a střelhbitě jsme připraveni aktivity přesměrovat hlavně ven. A to ve velkém. Dáváme si záležet na úpravě venkovních prostor, hřišť, ať se nám tam hezky sportuje. Bude to fajn, moc se těšíme.

A co se týče aktivit, které ještě nejsou úplně organizované, ale jsou tady? Tak jako první vám představujeme pokračování Půjč si mě a jdi ven! Protože to byla akce, u které jsme opravdu mohli vidět, že má úspěch. Před Domečkem to „žilo“ aspoň tímto způsobem, což je pro nás takový vzpruha do těchto měsíců. Jak to vypadá v praxi?

A kromě toho tu máme taky další úkol do Valmezokalypsy. Co tentokrát? No, stanoviště napadli zombíci a je třeba zakročit. Počty zraněných jsou nízké, zatím, ale je třeba něco dělat. Tak se i tento týden s námi vrhněte do objevování tajů a krás našeho města, při kterých můžete i zachránit nějaké nevinné duše, které byly ve špatný čas, na špatném místě.

A co se týče aktivit pro tvořivé, máme tu výtvarnou výzvu. Je trochu bláznivá, ale je tu. Tak se nebojte zúčastnit, bude to sranda. A odměny pro šikovné výtvarníky máme zajištěny.

To zdaleka není všechno. Slyšeli jste už někdy pojem „discgolfový čtvrtek“? Že ne? Tak se připravte, v květnu budou hned čtyři. A Štěpán se moc těší na to, až vám je přinese. S tím také souvisí naše nová discgolf arény, kterou jsme u Domečku vybudovali.

S Domečkem se nemusíte bát nudy. A uvidíte to i v příštích týdnech. Ať už s nějakou další soutěží, hrou nebo třeba konečně na kroužku.

Mějte se parádně, sluníčku zdar a snad již brzy v kroužcích!

SVČ Domeček