Máme tady další pondělí a s tím pondělní Domeček. Jak jinak?!

Otevření škol dostává trochu reálnější rozměr, tak uvidíme, jak na tom budou Domečky. Opravdu se snažíme být připraveni na otevření ve velkém hlavně ve venkovních prostorech. Ať už půjde o sport, Nerf nebo třeba nějaké tvoření. Do toho jsme si jako úplnou novinku připravili Discgolf arénu. No prostě jedeme!

A co k tomu potřebujete ještě vědět? Štěpán Vám to řekne na videu. Discgolf je totiž součástí našeho čtvrtého týdne Půjč si mě a jdi ven!

Video bude k dispozici ještě dnes na FB https://www.facebook.com/Domecek.Valasske.Mezirici/

Pojďme to vzít všechno hezky popořádku. Na začátku týdne začala nová epizoda Valmezokalypsy! Ta pokračuje i tento týden, takže vzhůru do luštění a řešení hádanek a šifer. Odměna stojí za to!

https://www.facebook.com/Domecek.Valasske.Mezirici/videos/455097418888167

Máme tady taky nové příspěvky do dubnového dne Země. Ať už se jedná o upcyklaci nebo úklid. Zemi můžeme pomoci různými způsoby. V minulém pondělním Domečku jsem řešili úklid Valmezu.

A protože nás čeká konec dubna, už máme naplánováno vše na květen! Máte se na co těšit. Kromě otevření aspoň nějakých našich aktivit doplní další várka akcí, novinek a zážitků. Venku už je hezky, takže to tam všechno vytáhneme! #letoshlavnevenku

A dopravní hřiště už se taky těší na otevření!

Zbytek věcí aktualizujeme hlavně na facebooku a youtube, tak zůstaňte s námi! V květnu se mimo jiné můžete těšit také na nové pozvánky na tábory. Fůra z nich už je plná, ale některé jsou třeba trochu nové a méně známé, tak vám aspoň ukážeme, o co na nich půjde. Příměšťáky v Domečku jsou vždycky perfektní, letos to nebude jinak. Pamatujete si video z minulého roku? Bylo to super, sport, zábava, hry, výlety… letos plánujeme zase parádní programy. Tak vzhůru na tábor s Domečkem!

Přihlašování na tábory zde: https://domecekvalmez.cz/tabory/

Mějte super týden!

SVČ Domeček