A máme tady jarní prázdniny a s nimi prázdninový program.

Letos děti asi nepoznají rozdíl tak znatelně, jako jindy. I pro nás je to trochu jiné. Nabídka táborů na jarní prázdniny byla pestrá, ale musíme ji nechat rok odpočívat, protože letos nedovolila situace tábory uspořádat.

Dneska to ale bude o tom, co uspořádat můžeme. Máme pro Vás ze startu dvě soutěže a jednu venkovní hru – Postav Domeček. A o čem že to všechno je?

Začneme venkovní hrou. O co v takové venkovní hře může jít? Hned se to dozvíte. Pomůže Vám k tomu i video. Záměr je jednoduchý. Navštívit sedm zajímavých míst ve Valašském Meziříčí, vyfotit všech 7 částí našeho domečku, poslat na domecek@domecekvalmez.cz a zařadit se do slosování o tři rodinné deskové hry. Co se týče pravidel a toho, jak to má vše probíhat – najdete ZDE. A slíbené video, kde najdete i trochu nápovědy:

Pokud by byly ke hře nějaké dotazy, našli jste poškozené karty nebo nám chtěli dát cokoliv vědět, tak nejlépe na telefonní číslo 770 113 188.

Dalším v pořadí je Velikonoční tvořivá výzva – Vyzdob si své náměstí

Prázdninová výzva - Vyzdob si své náměstí
Vyzdob si své náměstí

A do třetice pak soutěž o táborový den na našem pobyťáku Časoprostor

Prázdninová výtvarná soutěž - Časoprostor
Výtvarná soutěž – Časoprostor

O všech soutěžích a aktivitách budeme ještě samostatně informovat na našich sociálních sítích. A taky to není zdaleka všechno. Prázdninový program běží celý březen. Nezapomeňte, že od příštího týdne najíždí na online výuku i kroužky, u kterých to zatím nebylo pravidlem. Budeme se nažit vymyslet co nejzajímavější formu obsahu. Stále doufáme v otevření i prezenčních schůzek, ale ruku na srdce, tento měsíc to určitě ještě nebude. Prosím, kontrolujte si emailové schránky, protože právě tam budou chodit všechny informace od vedoucích kroužků. Spousta z Vás to dělá, ale někdo přece jen není zvyklý pravidelně kontrolovat. Tak ať o nic nepřijdete.

Na našem youtube najdete spoustu videí a aktivit, tak se podívejte https://www.youtube.com/channel/UCkps0UnrDOrV0JGR1TSz88A

V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na domecek@domecekvalmez.cz

Tak tedy vzhůru do toho! Je o co hrát. Zatím Vám přejeme co nejpohodovější jarní prázdniny a hlavně zdraví.

SVČ Domeček