Zdravíme z Domečku!

Máme tady nové pondělí, nový týden a moc rád bych řekl, že i nové možnosti. Konec února znamená také pomalé ukončování soutěže o tábor. Za minulý týden přibyly dvě videa. A jaké? Zrekapitulujeme.

První video bylo tvoření masek. Karneval jsme sice letos museli odložit, ale to neznamená, že si nemůžete vyrobit skvělou masku. Navíc je to další úkol do táborové hry.

Druhé video je pak z jiného soudku. Anetka a její tetování banánu. To zvládnou i ti nejmenší. Tak hurá do toho!

Tento týden nás ještě čekají poslední dvě videa, která můžete zařadit do splněných úkolů A budou určitě sportovní, to vám můžu slíbit.

Na březen chystáme zase něco dalšího. Nebudu ještě prozrazovat přesně co, ale někdy přes týden se to dozvíte. Chceme to zase od videí natáhnout jiným směrem. A počasí nahrává tomu, abychom to natáhli někam ven. To je jasné.

My jsme připravení. Jsme připravení to otevřít hned, jak to půjde. Distančně nás to baví, ale mnohem víc nás to baví prezenčně. A už to trvá dlouho, hodně dlouho. Za sebe i za kolegy můžu slíbit, že vás toho čeká opravdu hodně nového. I toho starého. Jen to spustit. Letní tábory, pobytový tábor, akce, otevřený Domeček, lezecká dráha, NERF arény a další a další.

Těšíme se na to. A těšíme se na vás.

SVČ Domeček