Hezké pondělí všem,

s koncem starého a začátkem „nového“ nouzového stavu se bohužel pro školství vůbec nic nemění. Pro veškeré informace se můžete mrknout do našeho upraveného přehledu na webových stránkách – kde mimo jiné najdete i informace o rozpočtech, pokyny k platbám zápisného na tábory a kroužky a brzy tam přibydou další, neméně důležité dokumenty. Webové stránky máme pár měsíců a věřím, že oproti minulým je to velké zlepšení. Ať už přehled táborů, kroužků a dalších aktivit. Bylo by to určitě lepší, kdyby mohly probíhat i naše klasické akce, ale k tomu se zase dostaneme.

Pojďme si trochu zavzpomínat. Pravidelné Vánoce, Velikonoce v Domečku, školky v pohybu, Festival volného času, Valašské Deskohraní několikrát do roka a mnohé další. Když na to člověk vzpomíná, je to jako z jiného světa. Třicet lidí v jedné místnosti, zábava a skvělá atmosféra. Tu se v Domečku snažíme držet stále, ale s Vámi to bude zase mnohem jednodušší. Tak ruku na to (dezinfekce samozřejmostí), že se k tomu vrátíme hned, jak to jen půjde.

A teď nějaké novinky. Jarní tábory se konat nebudou, právě z důvodů epidemiologických opatření. Dá rozum, že nás den po konci nouzového stavu (pokud se nebude prodlužovat) normálně neotevřou a nedovolí nám pokračovat v naší činnosti. Letní tábory jsou ale venku, mrkněte na ně! A myslím, že to bude paráda. Příměstské a dokonce jeden pobytový. Dále tu máme další videa do soutěže online únor – vyhraj tábor. A protože jsme v polovině, rozhodl jsem se natočit takové rekapitulační video, které vás navede.

Tento týden nás čekají další dvě videa a spoustu dalšího obsahu. Jasně, online. Jak jinak. Sledujte nás, ať už zde, na FB nebo instagramu. A youtube taky jede! Vše najdete v horní liště na webu.

Tak hezký den a mrazivou pohodu!