Ahoj a hezké pondělní všem,

je sice teprve 31. května, ale rád bych dnešní pondělní Domeček ladil už vyloženě do červnových barev. Proč? Protože červen nám přináší zase mnoho dalších možností. A jednou z nich jsou otevřené kroužky až do 25. 6. 2021! Proč? To je přece jasné. Podmínky na kroužky už jsou natolik v pohodě, že když jsme to zvládli v posledních dvou týdnech, ty další už budou úplná pohoda. Takže se těšte na sport, tvoření, hraní a další zábavu. Tu naši, zájmovou.

Ale červen také znamená změnu grafiky našeho webu a facebookových stránek. A co jsme si pro Vás připravili tentokrát? Hlavně to, že kroužky stále běží a že je pořád možnost se přihlašovat na tábory. Ne na všechny, některé jsou beznadějně plné, ale je jich ještě dost, kam se někdo vleze. Tak vzhůru do toho.

A co nás vůbec čeká dál? Zapamatujte si datum 6. 6. 2021 od 10-15 hodin! Bude den dětí! A bude! V zámeckém parku, těšit se můžete na pohádkové a fantastické stanoviště. Co přesně, to si necháme ještě pro sebe. Přijďte a nechte se překvapit. Těšíme se. Najdete tam všechny pracovníky Domečku, tak se za námi stavte pokecat.

A ještě si dejme minutu ticha za konec VALMEZOKALYPSY! Tato dvouměsíční venkovní hra stála opravdu za to. A doufáme, že se i Vám líbila. Na podzim chystáme zase něco takového, tak se máte na co těšit.

My jdeme chystat, vymýšlet, připravovat! Tábory se blíží! https://domecekvalmez.cz/tabory/

A sledujte naše stránky, začínají se zase objevovat další akce, na které můžete přijít. To jsme posledního půl roku dělat nemohli.

A na závěr fotka z Dobročinného bazárku na náměstí z zámku Žerotínu. Počasí vyloženě spartanské, ale jinak perfektní a vydařená akce!