Hezké domečkovské pondělní dopoledne všem,

máme tady další týden, ve kterém shrneme ten předchozí a nastíníme další. Jak postupujeme v rozvolňování, minulý týden konečně probíhaly kroužky. Hlavně venku! Něco i uvnitř, ale zase tolik aktivit, kde by byly jen 3 účastníci, nemáme. Počasí nám každopádně celkem hrálo do karet, až na ten závěr. Uvidíme, co přinese tento týden – déšť? Nevadí. Zvládneme to.

Využíváme venkovní prostory na maximum. Kytara, dětská jóga, box, parkour nebo atletika a mnohé další. Tak žil Domeček minulý týden. Jasně, těšíme se i do našich učeben, ale protože jsme toho uvnitř poslední rok strávili více než dost, tak nás to venku pořádně baví.

A co se chystá? Můžeme zatím jen tak trochu nastínit, že budeme mít prsty v letošním Dnu dětí. A je se na co těšit! Počkejte si na oficiální novinky. Dále pak usilovně pracujeme na vytvoření nového oddělení v Domečku, něco, co tu ještě pořádně nebylo. A nejspíš to rozjedeme už na táborech – na které se přihlašuje zde https://domecekvalmez.cz/tabory/

Fungujeme také na dopravním hřišti, nezapomínejte. Čeká tam na Vás spousta kár, kol, koloběžek a tak dále. Kromě toho se tam chystá i dopravní tábor + další akce. Toho prostoru tam prostě musíme využít.

Během týdne čekejte další novinky na našem facebooku, kde se snažíme aktivně přidávat a prezentovat naši činnost. https://www.facebook.com/Domecek.Valasske.Mezirici

A ještě dodatek k táborům – ty, co se plní pomaleji, dostanou svůj vlastní plakát, ať všichni vidí, jak jsou parádní! Vše bude odkryto na facebooku, tak nás tam sledujte. A kdyby cokoliv, pište nám. Těšíme se na kroužky!

SVČ Domeček