Hezký pondělní den všem.

Čím začít? Pozitivně. Počty nakažených klesají, venku to začíná vypadat trochu lépe, teploty stoupají a my jsme připraveni na to, hned jak to bude ze zákona možné, otevřít naše aktivity. Usilovně pracujeme a vytváříme programy tak, aby se dala činnost provozovat hlavně venku. Protože pokud to někde půjde, bude to právě tam.

Co se týče venku, prodlužujeme ještě na tento týden akci „Ukliďme Valmez“. Minulý týden počasí nepřálo, takže se toho ani moc neuklidilo. To ale můžeme tento týden změnit!

To špatné počasí nám trochu zařízlo i půjčování míčů, které bylo minulý týden. Ale jsme rádi, že sem tam se ozval nějaký ten zvuk padajícího míče, že jich pár zmizelo a našly uplatnění při hře.

Co se týče sportu jako takového, květen by měl být programově nabitý. Co byste řekli třeba na květnové sportovní dny? Návrat ke starému dobrému sportu, míčům, přeskokům a další věcem. Přes zimu jsme se snažili a v rámci venkovních aktivit zřizujeme tzv. DISCGOLF arénu. Co že to je? Nechte se překvapit, za chvíli si ji budete moci sami vyzkoušet. Ale ten venek tu rozjedeme!

A co nás čeká tento týden v rámci Půjč si mě a jdi ven? Zase něco úplně jiného, pojďte se na to s námi podívat sami.

Další novinky už brzy! Těšíme se.

A úvodní fotka k tomuto článku? Co to znamená? Je to pravda nebo fikce? Nechte se překvapit!

SVČ Domeček