Hezké pondělí!

Minulý týden jsme si dali pauzu, protože byly Velikonoce. Ty už jsou dávno pryč a my tu máme spoustu informací, které Vám chceme předat. Každopádně nám to nevyšlo v pondělí, takže je výjimečně úterní Domeček.

Jako první uděláme pověstnou úplnou poslední tečku za březnovou akcí Postav Domeček. Vylosovali jsme tři výherce (kvůli GDPR pro jistotu interně) a všichni už se těší z deskových her, které byly jako výhra. Moc děkujeme za účast všem, i když jste nevyhráli. Pořád je možnost si do Domečku přijít aspoň pro malou drobnost jako poděkování. Ale stejně to nejlepší na tom byly ty procházky. Tak se tento týden klidně dopoledne stavte, máme to nachystáno.

Pořád probíhá Valmezokalypsa. Ano, běží druhý týden druhého úkolu (celkově třetí) a ideální čas na to, nasbírat si celý set zombie karet! Příští pondělí odstartujeme třetí úkol a pokud jste si mysleli, že to doteď bylo jednoduché… tak Vás možná trochu vyvedeme z omylu. Ale nechte se překvapit.

Prvního úkolu jste se zhostili opravdu skvěle, moc děkujeme za všechny reakce, fotky a mapy. Jste skvělí.

Také tu máme druhý týden Půjč si mě a jdi ven! akce, která bude teď v duchu těch kulatých věcí, co se dají kopat, házet a tak dál. Že teď po tom roce doma nevíte? Balóny! Tak se mrkněte na tohle video a bude Vám to hned jasné. Slackline tam zůstává, protože slaví úspěchy. Nemusíte se bát, že byste si nemohli ještě vyzkoušet i tu.

A měsíc duben je měsícem naší Země i země. Jak to poznáte? Třeba podle toho, že každé úterý a čtvrtek vyhazujeme malé upozornění ve formě plakátu. A taky jsme k tomu natočili krátké video – hlavně pro upozornění na akci ukliďme Valmez, která tento týden probíhá.

V dubnu to v tomto duchu potáhneme celý měsíc. I v těchto časech je fajn si připomenout, kde to vlastně žijeme a jak se k naší planetce chovat.

A jen tak mimochodem, výtvarná výstava Rallye 2021 v oknech SVČ! Tak se přijďte mrknout.

A všechny videa najdete ZDE.

Co se týče otevření kroužků a aktivit, netrpělivě vyhlížíme. Pokud se něco uvolní, určitě to budou aktivity venku. A my ty naše aktivity ven vytáhneme všechny! Jen musíme pořád čekat, až se to rozhodne. Věřte ale, že se na to opravdu hodně těšíme. Mezitím buďte venku, hrajte naše hry, mějte se skvěle a hlavně zdraví! Příště už zase pondělní Domeček, ale ani ten úterní není tak zlý.

Tým SVČ Domeček