Hezké pondělí!

Dnes to nebudu protahovat, mám tu pár důležitých informací. Končí nám pomalu březen, to znamená jediné! Změny. Ukončujeme soutěž/venkovní hru Postav Domeček. Přišlo nám několik desítek odpovědí, stovky fotek a krásných vzkazů. Moc si toho vážíme a děkujeme. Výherce zveřejníme ve středu, společně s poděkováním a úplným ukončením hry.

Tento týden se blíží Velikonoce a SVČ Domeček na to ladil celé město.

Na to nám dnešním dnem navazuje Valmezokalypsa! O ní toho bylo řečeno už dost, takže jen připomeneme, kdo se chce účastnit, musí být členem skupiny Vamezokalypsa na facebooku. A sledujte to, každý týden nové úkoly a výzvy! Soutěž Valmezokalypsa probíhá až do konce května, takže bude spoustu času to všechno projít a plnit zadané úkoly.

Na duben kromě Valmezokalypsy samozřejmě chystáme i další zábavu, pro menší i větší. Březen a jeho tvrdý lockdown nám překazil jednu aktivitu, na kterou jsme ale měli více času a mohli ji trochu víc promyslet. Takže se příští týden těšte zase na něco nového. Hodně energie nám bude zabírat Valmezokalypsa, ale nechceme, aby to byl důvod pro to, aby nebyly žádné jiné akce. I když povětšinou jen venkovní. Ano venkovní. Jak byl leden a únor veden spíše do online prostředí, březen už trochu nakoukl ven a duben/květen bude venku pořád! Uvidíme, jak nám bude sedět počasí, ale doufáme v to nejlepší. A času strávených doma a u počítače už bylo dost.

Na webu zveřejňujeme informace jedou týdně, ale na FB Domeček Valašské Meziříčí to žije každým dnem. Doporučujeme sledovat, ať Vám nic neunikne.

Tak přejeme hezký zkrácený týden a moc hezké Velikonoce.

SVČ Domeček