Je tu pondělí – a s ním – Pondělní Domeček – SVČ Domeček Valašské Meziříčí!

Venku to vypadá spíše jako Vánoční Domeček, ale to nás nezastaví. Před čím? Před ozdobením velikonočního stromu na náměstí Valašského Meziříčí. Dáme Vám o tom ještě další report, ale věřte, že to bude perfektní. Aspoň nějakým způsobem si tu ten duch Velikonoc zachováme. Takže dnes, v pondělní 22. 3. 2021 po deváté hodině začínáme zdobit!

A co kromě toho? Určitě jste minulý týden zaregistrovali premiérové vysílání z Domečku. Ne? Tak tady je malá rekapitulace.

Takový typ videí chceme jednou za čas pustit ven, ať to nemáte vše jen v textové podobě, ale trochu i jinak. Každopádně tady na videu je důležitý ten závěr! VALMEZOKALYPSA se blíží! O co jde? Co to bude? Proč je to tak tajemné? Dozvíte se zase v tuto středu. A důležitá věc – hurá do skupiny na facebooku, která má za úkol pak informovat víc a víc.

https://www.facebook.com/groups/2868592410021565 – přidejte se do skupiny

A pokud nevíte o co jde vůbec – tady je minulý článek https://domecekvalmez.cz/2021/03/15/pondelni_domecek/

V pátek nám vyšlo nové video týkající se pátečního „volného okna“. Rozhodli jsme se pro Vás dělat různé tipy – deskovky, hry, knihy, bude toho dost. Na začátek jsme zvolili jednodušší karetní hru Timeline. Tak se mrkněte, třeba Vás zaujme. V těchto dnech, týdnech a měsících jsou deskové hry ideálním společníkem.

A co nás čeká tento týden?

  • další dvě fotovýzvy (děkujeme za zasílání fotografií, jak to půjde, v SVČ bude k tomuto účelu zřízena výstava)
  • středeční tajné video do Valmezokalypsy, které konečně řekne něco víc!
  • poslední týden soutěže Postav Domeček (už teď je účast úplně skvělá)
  • a další menší i větší projekty, o kterých Vás budeme informovat postupně

Snažíme se o zábavný program pro všechny, když už jsme takhle uzavření v té naší krásné obci. Mimo to budeme rádi, pokud to ještě neděláte, abyste nás sledovali na https://www.facebook.com/Domecek.Valasske.Mezirici

To by bylo z našeho Domečkovského pondělí všechno. Minimálně pro tento článek. Jinak zdaleka nekončíme. Buďte ve střehu, Valmezokalypsa se blíží. A s ní i spousta procházek, úkolů, stanovišť… ale co, počkejte si na středu.

Překvapení???

SVČ Domeček