A máme po prázdninách. Ne, že by to šlo nějak poznat, protože u nás je přítomnost žáků stále na stejném bodě – zakázána. Každopádně tu pro Vás mám takovou malou aktualizaci toho, jak to teď v dalších týdnech bude. A ono toho bude! Domeček jede! V rámci lepšího počasí venku jsme se rozhodli trochu více okořenit typy venkovních her a přinášíme Vám zbrusu novou, tajemnou a zatím pořád TOP SECRET hru Valmezokalypsa! Více, než toto video, Vám zatím říct nemůžeme. Ale nebojte, ve středu jsme tu s dalšími informacemi. Zůstaňte s námi!

Kromě toho, že pořád běží naše hra POSTAV DOMEČEK – už nám na mail přišlo i pár vyfocených Domečků, z čehož máme opravdu velkou radost. Jsme rádi, že se hry, které vymýšlíme, líbí a využíváte toho. Nad chvílemi „nudy“ se zamyslel Štěpán a vymyslel takový menší projekt Sportujeme s kostkou. Princip je jednoduchý, když zrovna není co dělat, hoď si kostkou a třeba se ti zalíbí aktivita, kterou ti vybrala sama náhoda!

To vše Vám ale dáváme do připnutého příspěvku na FB, takže tu nebudeme opakovat všechny aktivity, ale mrkněte se tam. Prosíme taky tento týden o kontrolu mailových schránek z důvodu online výuky, ať nic neprošvihnete. Do konce března ještě chystáme pár věcí, takže se nebojte, že zůstane jen u toho, co jsme zatím zveřejnili. Ale i tak toho není málo. Brzy se dozvíte datum začátku další venkovní hry. Do 28. 3. stále stavíme Domeček. Pokud by někde byl nějaký papír poškozený, prosím o informaci na domecek@domecekvalmez.cz nebo 770 113 188.

Pořád platí, že se dá přihlásit na naše příměstské tábory (+ jeden pobytový). Pokud toho využijete, budeme rádi. Na prázdniny chystáme opravdu vyladěný program každému táboru. Užijeme si spoustu legrace. V nabídce máme stálé tábory, ale i úplné novinky. Podívejte se sami ZDE. Přihlašování je v plném proudu a volná místa se tenčí.

A co přinášíme nového teď v pondělí? Na další dva týdny jsme nachystali FOTOVÝZVU! Mrkněte na plakát a zúčastněte se. Můžeme se pohybovat po Valmezu, tak toho využijeme.

To je z pondělního Domečku všechno, ale buďte ve střehu! Každý den přidáváme další a další obsah. Záleží nám na tom, aby bylo ve Valmezu co dělat. A i když teď vlastně nic dělat nesmíme, i přes překážky vymýšlíme co dál. A v tom budeme pokračovat. Děkujeme Vám za přízeň a zpětnou vazbu.

SVČ Domeček