Hezký první březnový den.

Máme tady další tři týdny něčeho, co tu v jisté formě je už skoro rok. Ale tato situace se nejvíce podobá tomu, jak jsme před rokem museli poprvé omezit náš provoz. Tak ho omezujeme znovu a ještě více. Teď už Vás ani nemůžeme motivovat nějakou společnou aktivitou venku.

Videí bylo za dva měsíce víc než dost. Březen měl být trochu jiný, ale jak jsem psal výše, máme v tom další vidle od koronaviru. To sice neznamená, že by všechna naše práce měla přijít vniveč, březnovou akci přesuneme na duben, ale jisté změny tu budou. Co od nás můžete v březnu čekat? Naplno rozjetou online volnočasovou výuku, protože otevření je stále v nedohlednu. Prosím, zkontrolujte si během tohoto týdne mailové schránky, lektoři Vám budou psát a komunikovat s vámi hlavně tam. Online výuka je jen pro klienty, tudíž to nebude veřejné na facebooku pro všechny, jak jsme doteď zveřejňovali všechno.

Rád bych napsal i něco pozitivního. A napíšu. Děkujeme za příspěvky do únorové soutěže. Máte ještě týden na to, ať dopošlete co Vám chybí a zařadíte se do slosování o tábor zdarma. Pokud jste ještě neviděli všechno, zde na našem youtubovém kanále je to srozumitelně seřazeno. Tak se mrkněte. https://www.youtube.com/channel/UCkps0UnrDOrV0JGR1TSz88A

Seznam opatření, která jsou teď v platnosti: https://domecekvalmez.cz/dokumenty-svc/

A nebojte, dáme Vám zase brzy vědět s novou náloží aktivit na březen!

Pozdrav z Domečku!