Zdravíme z Domečku!

Tak nám uběhl další týden, tentokrát poslední lednový. Jaký byl jeho start? To můžete zjistit v minulém Pondělním Domečku. Náš leden se nesl v duchu online videí. A za nás se povedl. Celkem jsme natočili 18 videí, několik hodin obsahu a zábavy. Jsme rádi, že dostáváme zpětnou vazbu o tom, že to nebylo k ničemu a že vás to baví. Nás to pak baví o to více. Pokud byste se chtěli podívat na videa zpětně, najdete je jak na facebooku, ale i na youtube kanále Domeček Valašské Meziříčí. Leden už je ale za námi, takže je na čase se podívat na to, co nás čeká v únoru.

Pořád platí, že akce online únor – vyhraj tábor, je hlavním lákadlem. Za 6 splněných videí z 8 můžete vyhrát tábor zdarma. To už se dá. Nechceme nikoho do ničeho tlačit, takže se můžete rozhodnout na konci února, že do toho půjdete a zpětně vše splnit. Termín je až do 7. 3. 2021. Videa budou kratší, jednoduché a stačí poslat fotku na mail domecek@domecekvalmez.cz, že jste výzvu splnili. Jak by řekli mladší, easy mód.

Chystáme pro vás také na konci února karneval. Karneval u vás doma! Během týdne bude více informací o tom, jak to bude probíhat, ale těšte se na masky, zábavu, soutěže a úkoly. Můžeme vám říct už teď – chystejte si svou masku. Karneval bude
27. 2. 2021 přibližně od 16 hodin. Čekejte ostré a plynulé online vysílání, protože se na to velmi připravíme. Akce nese neoficiální název Karneval z obýváku. Vašeho obýváku.

Dál sledujte Domeček na instagramu, facebooku a youtube. To jsou teď vlastně jediné místa, kde se můžeme potkat. Aktivita se nám všude zvedla, za což jsme moc rádi. Únor je sice kratší měsíc, uteče velmi rychle, ale my si ho co nejvíce zpestříme. Letošní pololetí ani nejde znát jako pololetí, protože u nás prodlužujeme zápisné na celý rok a doufáme, že otevřeme co nejdříve. Držme si palce a buďme zdraví.

Ředitel SVČ

Mgr. David Holec