Hezký den,

pro lepší orientaci v článcích si dovolím naše pondělní povídání z Domečku označit jako kategorii Pondělní Domeček. I když není první, začneme to číslovat právě dnes.

Jak všichni víme a sledujeme, pořád nemůžeme otevřít v klasickém slova smyslu. Pokračujeme ve tvorbě online videí, celý leden jsme se snažili a snažíme každý den dávat jedno video do éteru. A světe div se, nám se to daří! Opravdu, během celého ledna od vyhlášení online kroužkování se natáčecí studia nezastavily a chrlí jedno video za druhým. No, tak úplně jednoduché to není. Zde patří poděkování všem, kteří se na tvorbě podíleli, ať už na jejich obsahu nebo zpracování. Je jasné, že to není jen tak, postavit se před kameru a zkusit trochu té volnočasové aktivity přenést k Vám do domácností. Takže díky!

Než začnu mluvit o letních táborech, pořád je tu nabídka těch jarních. Věříme, že situace už dovolí je otevřít a bavit se. Nabídku všech příměstských táborů na jarní prázdniny najdete pod odkazem zde https://domecekvalmez.cz/tabory/ a během dvou týdnu se tam objeví i ty letní. A bude to velká paráda.

A teď k tomu novému. Únorový program Domečku.

Online únor? Vyhraj tábor!

Protože musíme zůstat v online prostředí, máme pro Vás další nálož videí. Ale tentokrát to kromě přidané informační a zábavné hodnoty, bude mít také hodnotu soutěžní! Ano, čtete dobře, o něco půjde. Na únor máme nachystaných 8 videí, které budeme přidávat vždy v úterý a pátek. Do 7. 3. máte čas splnit aspoň 6 z nich. A proč byste to měli dělat? Kromě zábavy, kterou si u toho užijete a třeba i sportovní činnosti, budete totiž zařazeni do slosování o tři pěkné výhry. První cena je příměstský tábor na léto dle vlastního výběru, druhá cena 50% sleva a třetí cena 30% sleva. To už je o co hrát.

O této akci teď uslyšíte celý týden, čím dřív se přihlásíte, tím lépe. Protože aspoň budete vědět, že do toho chcete jít a třeba si vyhrát tábor na letní prázdniny. Přihlášení na mailu domecek@domecekvalmez.cz už nyní! Přes den se to objeví na facebooku, instagramu a tak dále. Těšíme se! Tento týden ale ještě dobíhá online leden, takže se můžete těšit na dalších 5 videí z dílen pracovníků. Není nám to jedno, nejsme zavření, protože bychom chtěli. Chceme pro Vás dělat něco navíc, i když je to v tomto období složitější. Tak snad se nám to aspoň trochu daří.

Ředitel SVČ

Mgr. David Holec