Takže! Je tu druhý týden našeho projektu kroužkujeme online. Jak to zatím vypadá? Máme za sebou několik vidí, od hudebních, sportovních přes jógu a další. Čeká nás toho ale mnohem více. Co takové mažoretky, angličtina, bylinkaření? Do konce ledna a konce tohoto projektu je času dost, takže se pořádně připravte na várku těch nejlepších lektorů, kroužků a videí!

Co si budeme povídat, není to pro nás ta nejideálnější forma prezentace kroužků. Radši bychom videa používali k propagaci a pak dělali všechno hezky prezenčně, z očí do očí, z trampolíny na trampolínu nebo z hlíny do glazury. Než ale plakat nad tím, jak se to vyvinulo, pojďme se toho chytit a zkusit z toho vymáčknout maximum. Asi z nás nikdy nebudou vážení youtubeři, pořád si necháváme otevřené zadní vrátka v klasickém zájmovém vzdělávání, ale za celý Domeček chceme říct – není to úplně nejhorší. Taky se trochu pochválíme.

Tak buďte ve střehu, sledujte naše stránky, facebook a další média. Pokud sociálním sítím neholdujete, mrkněte na youtube – tam jsou všechna videa na jednom místě. https://www.youtube.com/channel/UCkps0UnrDOrV0JGR1TSz88A/videos

Děkujeme za přízeň!