Hezký den všem!

Kalendářní rok nám ve volnočasovém vzdělávání většinou začíná ukončováním pololetí. Blíží se konec ledna, bude se přecházet do druhého, s tím souvisí většinou i platby za druhé pololetí a další náležitosti. Tento rok je ale úplně jiný. Ve všem.

Jako první chceme všem poděkovat, že nám zachovávají přízeň i v této nelehké době, kdy není jisté, zda kroužky probíhat budou, nebudou nebo jen tak napůl. Sami toho nevíme více, řídíme se vládními opatřeními a s tím souvisí i ten zmatek okolo. Nikdo neví, co bude za týden, měsíc. Ale je třeba na tuto situaci reagovat, dát nějakou jistotu a postavit se k tomu čelem.

Co teď?

V Domečku vždy děláme něco navíc. Ať už to jsou specifické zájmové útvary, přístup pedagogů, noclehy na příměstských táborech nebo údržba a zvelebování naší budovy. Taková práce nás baví, tu chceme dělat. S příchodem online výuky jsme narazili na ne úplný zájem veřejnosti. Proč koukat další hodinu do počítače. Nejde to ani v ruku v ruce s volnočasovým vzděláváním jako takovým. Ale doba je jaká je, proto jsme rozhodli pro videa, živá vysílání a nějaké soutěže. To vše bylo na facebooku pro všechny.

Od středy začínáme nový formát kroužků, které budou pravidelně po dobu uzavřeného Domečku přidávány na facebook a webové stránky. Nazvali jsme to online kroužkování, které bude v pozoru vždy, když přijde nějaká další uzavírka. A bude tam sport, hudba, tvoření, tanec a mnoho dalšího. Prostě zábava, kterou přeneseme pomocí videa i k Vám domů.

Jak to bude s platbami za první/druhé pololetí?

Abychom se dostatečně odvděčili všem, platby za první pololetí automaticky převádíme na pololetí druhé. To znamená, že můžete chodit do kroužků až do května. S těmi, co zaplatili celý rok, se spojíme a vyřešíme. Rozhodli jsme se k tomu i z důvodu nejasné situace teď v lednu, kdy můžeme být zavření klidně celý měsíc. A nebudeme pouze čekat co bude. To jsme nedělali ani teď, ale pořád jsme v sobě měli naději, že se to s příchodem nového roku trochu zlepší.

A bude to lepší! Všichni v to věříme. Děkujeme za přízeň a ať se nám ten 2021 podaří.

A nezapomeňte na naši nabídku příměstských táborů na jaro 2021! https://domecekvalmez.cz/tabory/?kat=20

Tým SVČ Domeček